be yourself, do not let anyone hurt you was strong my friend

2011-12-30 17:32:09 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


hej,idag har inte jag haft tid att blogga,så gör ett ganska så kort inlägg nu. Just nu är jag med Linn och Linn och så kollar vi på filmen jag saknar dig REKOMENDERAS ! jätte bra film. Godis och läsk en slapp dag i dag oxå  Senare kommer Michelle oxå hit som jag ska sova hos i natt, och även fira nyår med,och många andra party pinglor också haha ;) nu ska vi kolla klart på filmen sen ska vi ut och smälla lite smällare och röjja lite, thaha.
ska försöka göra ett inlägg i kväll oxå :)
Ciao


Gästbloggar

2011-12-29 19:57:47 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


gästbloggar lite , jag har precis satt in designen så .. de blev ju helt okej !
skulle bara ge ett onödigt inlägg !
pussen

juste, klicka f5 för att se de nya !
klicka på "jag" för att komma till min blogg ! :)

nu börjar det hända saker ;)

2011-12-29 19:12:43 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


nu så börjar det hända lite,min fina vän Evelina har börjat fixat nu här på bloggen,känns bra att få börja kunna blogga lite. Bara headern som ska fixas och kanske annat små fix :) Nu ligger jag ialf i sängen med linn och läser gamla tidningar som vi hittade på mitt rum,den äldsta var nog från 2007 haha,nu ska vi ta en promenad ner till affären för att handla lite smått & gott,för att kunna ligga och slappa ännu mer så här på jullovet ! / Linn

ursäkta röran !

2011-12-23 16:22:35 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


hejhej, nu har jag startat blogg,jo jag vet den ser förjävlig ut! men Evelina ska hjälpa mig att få den bättre, tack för de.Lite fakta om mig och bilder kommer fixas senare när jag får tid,har sjukt mycket saker att fixa det är ju julafton i morgon, men det kommer komma promise ! jaja,idag har jag inte gjort så mycket chillat md linn och snart ska jag röra mig mot busen in till uppsala för att käka kinamat med 2 härliga budar såhär innan julafton. Bloggar lite senare när jag fått bloggenatt se bättre ut. / linn :)


Välkommen till min nya blogg!

2011-12-23 14:02:18 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu