29onde februari nog den bästa dagen på länge !

2012-02-29 20:10:36 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


ja vart ska man börja? har nog inte vart så här glad på huuuuur länge som helst. Aa lite personliga saker. Men först har det ju vart otroligt fint väder,massa vårkänslor som bara tickar in i kroppen,äre bara jag som blir glad av det ? och sen as doft dag i skolan,med 3 lektioner som vi fick göra annat på tex,någon lapp som man skulle få kryssa i svar på. Sen så var det en lektion om
Bara mobbning med polisen(snyggrobban) och sista lektionen var det teater som bruks hade fixat. Bloggar väl senare sen när jag har något viktigt att säga. Ciao


Bad feeeelings !

2012-02-28 23:38:10 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Det här är ju min dagbok trotsallt,och i en dagbok vidare vad jag vet så skriver man mycket om känslor och kärlek osv.. iallafall dom dagböckerna jag haft när jag var liten,så aa... jag känner mig inte alls på topp i dag. Vet inte varför,det finns en person som har tagit otroligt mycket enegri av mig så jag knappt orkar stå. Det ända jag tänker på är just den här personen. Och han/hon är inte ens värd det ! Den va värld allt verkligen, men efter allting som hänt efter nu så är det tvärtom. Den här personen har sårat mig så otroligt mycket,så aa jag vet snart inte hur länge till jag orkar asså.. Det har snart gått 4månader ..
tänkte bara skriva av mig lite. Men i en dagbok som man hade när man va liten va ju mer personlig,man skrev ju namn och så,haha kanske inte va så seriöst men man skrev namn. Och det tänker jag inte direkt göra nu när min lilla blogg(dagbok) finns på internet och alla kan läsa haha. Hoppas på en bättre dag i morgon,annars så tränar jag ut all ilska och ledsamhet.
Ska faktiskt dejta kudden nu,det är ingen hemlighet iallafall puss på er :)


HJÄÄÄÄLP MIIIGG ?!?!

2012-02-28 18:18:47 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hmmh jaa,allt har väl gått bra i skolan i dag? inga konstigheter allt har vart precis som alla andra tisdagar. Förutom att det känns att man haft lov,man orkar liksom mera.Sitter hemma hos linn nu också,ska bleka slingor på henne. Som ni kanske redan vet om ni läser hennes blogg. I morgon är det onsdag också,helt vanlig skoldag med,+ träning i skolan och efter..


JAG BEHÖVER HJÄÄÄLP !
på torsdag är det ju sista dagen man kan välja gymnasium,och program osv right? och jag vet abslout inte vad jag ska ta.. jag vill varken gå i Uppsala eller gimo,men måste ju välja något av dom. Uppsala är det ju fruktansvärt långt att åka till varje dag + hemresa. Men man lär ju känna mycket nya människor vilket är S J U K T bra ! men gimo är det ändå jäkligt chill att åka till men ingen av mina vänner ska typ gå där och jag vill absolut inte gå själv :( och vilka bra skolor finns det i stan liksom ??! usch mina problem just nu är inte okej.. och alla program hur vet jag vad jag ska ta ?!!?


fuck my life..

2012-02-28 07:54:56 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


har ju sov morgon till 09.50 men inte fan kan man sova inte,har ju en liten pigg sak som sov över här i natt. Som
inte har sov morgon. Aja..... alltid skönt att komma upp i tid förengångskull.
så nu sitter jag här och äter lite frulle,fil och flingor och ett glas mjölk. Ville faktiskt gå och träna i dag men,har fått en riktigt jobbig hosta så det får nog bli att stryka ett sträck över det tyvärr.
/linnsan


New new hair !

2012-02-27 21:12:23 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Dåsa då va allting klart !
färgat håret,sytt på klipps på linns gamla löshår och woallla !
vad tycker ni? :)
långt hår nu igen,då saknar man ju sitt riktiga ännu mera..
man ser en liten kant från mitt riktiga hår men det ska klippas till och fixas.
nu väntar bigbrother och lite käk,check!


Ny hårfärg igen!

2012-02-27 18:28:37 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Då har man blivit blackhead igen. Känner mig som hemma igen,haha eller vad säger man ? och det roliga är ju att jag är mörkblond i vanliga fall,till er som inte visste. Nu sitter linn och fönar mitt hår hon ska även platta det & sätta i löshåret. (om det nu passar) :) sen ska vi 2 göra en liten hemlighet i hennes hår.. så läs hennes blogg senare ikväll om vi lyckas haha
Puss


I love you, and you hurt me. but one day I know I can smile without you, hand in hand with someone else

2012-02-27 11:28:11 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



Hosta förkylning & feber

2012-02-27 11:15:11 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Godmorgon alla sötnosar.Min nos är
Inte den bästa iallafall helt röd och gör ont haha. Är hur förkyld som helst och snoret bara rinner och rinner. usch,ligger faktiskt i soffan och kollar på Hannah montana,äre bara jag som tycker det är bra haha ? :o vid 3 måste jag gå till skolan för att köpa löshåret också usch orkar inte gå,men klart när det väntar något fint orkar man allt ;) bloggar senare puss


Stolt !

2012-02-26 19:17:17 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


hihi,längtar till i morgon. För då ska jag få köpa alicias "gamla" löshår :d! aa klippte ju som sagt av mig mitt långa hår,vad fan tänkte jag med ?!?! Blir as arg! Men lääääängtar till i morgon,ska springa och köpa färg efter skolan (om
jag nu orkar gå å att inte förkylningen tar över) ska bli svart hårig igen. Gjorde ju slingor i tisdags haha värt..
nu väntar jag bara på att bigbrother ska börja yeyyey!

Bild innan jag klippte och efter jag klippte ! Och så lägger jag väl upp bild i morgon med löshåret wii ;)
Pusssssss


norrköping !

2012-02-26 19:09:22 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag va ju i norrköping från tisdag-torsdag. Hur skönt som helst när man satte sig på tåget bort från allt. Blir bara tacksam om jag kommer bort från Östhammar i 2dagar. Sandra och jag gjorde faktiskt så mycket roliga saker så jag knappt fick upp massa knasiga tankar.. vi badade,hade lite mini spa. åkte till stan och kollade i affärer osv,och för er som inte vet så bor sandras mamma i Norrköping. Ett väldigt fint ställe,speciellt på sommarn kan jag tänka mig.

Men shoppat och Norrköping är ungefär det ända jag gjort på lovet,
drog till Uppsala en dag också och träffa folk,som jag redan skrev nedan.
Har vart snorig och haft feber i någon dag också,usch inte roligt alls.. och just nu är jag rejält snorig& hostig.



LÄS !!!
haha nejdå så viktigt är det inte,men glömde lägga upp bilden på jeansen sen "shoppingen" dom kommer längst ner puss !


Hej mina vänner !

2012-02-26 18:46:53 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hej,nu är jag tillbaka igen. Kommer bli kanske 4 inlägg nu på direkten,för har ju som sagt inte bloggat alls på hela lovat. Kanske ett enstaka inlägg haha,i fredags va jag ju som sagt och handla med linn Wiberg,blev en snabb shopping och hitta massa smått och gott, jag Ä L S K A R mina nya skor. Blev ingen bra bild mycket snyggare in real ;) partyskorna,köpte faktiskt skorna och kavajen i Norrköping och resten i Uppsala.Och den vita toppen fick jag faktiskt av min söta och snälla vän linn andersson.



woopwoop

2012-02-25 11:02:36 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


hallihallå,hade ju tänkt ladda upp bilderna i går sen norrköping osvosv
men hade det faktiskt jätte stressigt. Först åkte jag till uppsala och handla
lite saker

jeans
smycken
toppar
skor
kavaj(stavas det så?) haha

knäpper kort på allting så lägger jag upp det sen tillsammans med
norrköpingsbilderna. Efter uppsala så skulle vi hem och fixa oss för isac
skulle ha fest,men det blev ju inte av... så vi drog till uppsala igen och hade det
kul där,med nytt folk/nya människor.Sen drog vi faktiskt hem tidigare också,till
matej där dom lana.Blir att ta det lugnt i dag :)

Äntligen !

2012-02-23 19:00:33 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Fick precis pengar på telefonen så jag kan blogga,sitter nämligen i Uppsala har precis kommit av tåget :) och väntar på bussen hem. Har varit i Norrköping i 2 dagar med sandra. Jätte skönt att komma bort från allting ! Vi har shoppat och haft spa mys. Gjort allt möjligt faktiskt. är het slut nu iallafall ska hem och träffa en söt brud,och hoppas på att få lite sällskap av henne i natt haha. Laddar upp bilder på vad jag köpt och vad vi gjort puss


I norrskedika hos bästa !

2012-02-20 14:13:30 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Är i norrskedika hos bästa sandra,har kommit hem från frissan. Det blev mycket ljusare ska bli ljusare. Ska försöka tona ner håret till nästan blont :) lägger upp bild. Måste försöka skaffa sommar jobb nu. Ska fråga på dagis nästa vecka !


Mot frissan !

2012-02-20 10:44:15 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



Big brother 2012!

2012-02-19 23:15:24 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Har precis kollat på bigbrother,något som jag längtat efter att se jätte länge!
ett av mina favorit program verkligen. Vad tycker ni om deltagarna en sålänge ? Jag tycker många va okej,men andra va lite knäppa haha. Men man märker på god väg att det kommer bli ett bra och spännande program med dessa deltagare. Dock så fattar jag inte varför bigbrother tar med hannah widerstedth(stavning) hon som är bloggare. Hon är ju bara jätte kass & as irriterande,hon kommer göra sig ovän med många därinne kan jag lova. Hoppas på att bigbrother 2012 blir exakt lika bra som förra årets som va as bra !
puss & gonatt


Bra att tänka på ?

2012-02-19 20:38:16 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Det är ju alltid bra att tänka på hur man är som en bästavän,alla gör ju inte rätt hela tiden. Så som man behandlar blir man behandlat själv.Tänkte faktiskt skriva ner 5 punkter jag tycker en bästavän ska ha.

1.alltid vara ärlig dvs inte snacka skit eller gå bakom ryggen på han/hon.
2.inte bli sur för minsta lilla utan vara glad och skratta åt det istället.
3.alltid ställa upp vad det än gäller!
4.visa att du inte skulle klara dig utan honom/henne.
5.ska finnas där i vått &torrt,som på dagen,och även på natten.

Här tycker jag det är bra egenskaper att tänka på, ska även tänka på vissa själv !


Piece of norway

2012-02-18 12:40:15 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Onepieces är ju bara för sköna. Jag har själv en så jäkla skönt fast en ziperall fake av onepiece ! Fick min i födelsdagspresent 2011,en rosa hihi och gillar den lika mycket nu med ! Helt ärligt,vem
vill inte ha en sån här ? Och burra in sig i på vintern,eller när man badat en sommar kväll och bara dra över sig?
Jag älskar det iallafall.
Hitta iallafall några snygga onepieces som jag inte skulle banga på haha


Humh?

2012-02-18 01:17:58 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


har vart på fyrishov hela dagen i dag,va jätte skönt faktiskt. Bara få plaska runt haha,kul hade vi också ! Nu är det ju faktiskt
S P O R T L O V !
hur skönt? as skönt !
har inga direkt planer inför lovet, mest sova och ta det lugnt. Eller på fredag ska iallafall jag och mami åka till Stockholm och kika balklänningar me like hihi. Om jag hittar någon bättre & snyggare än den blåa "prinsessklänningen" så blir det den. Annars blir det att beställa den blåa klänningen som jag ÄLSKAR ! hihi
men det kanske blir för mycket?vill ju ha en lite mer enkel aja skitsamma... det ordnar sig! Men därför eftersom jag inte ska göra så mycket underlovet så kanske jag inte bloggar lika mycket.Dock så bloggar jag inte mycket nu heller men mindre blir det iallafall,men jag slänger in något inlägg i bland och lite bilder. Fast kom på en ide just nu... att jag kan skriva min dag, varje dag alltså måndag tisdag osvosv,vad jag har gjort på hela dagen och sen någon bild?:d smart va? Då får ni ändå veta vad jag gjort och så slipper jag blogga så mycket haha. Så den kör vi pååå... :d

ligger iallafall här och gosar med Michelle,vi va ute ett tag och skulle vänta på ett par pojkar som inte hörde av sig,dissade haha! och jag njuter också av ett glas oboy som jag inte druckit på år och tal.
Puss


Packa och en springtur till bussen !

2012-02-17 14:36:56 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Blir ett snabbt inlägg nu,ska till Uppsala och bada haha. Vi ska till fyrishov jag linn,linn,sandra & Michelle. Bloggar senare pussss


Fredag i igen baaam !

2012-02-16 21:59:02 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


den här veckan har gått fruktansvärt fort,iallafall tycker jag det. Och för er som bara kikar in på min blogg kanske inte vet hur min vecka har vart så drar det lite snabbt.Och vad som händer i helgen.
Måndag-stod i fröfiket hela dagen(vatten ai chi)
Tisdag-vanlig skoldag(spinning)
Onsdag-hälsoäventyret(gym)
Idag-friluftsdag(boxning)
Framöver haha...
I morgon-slutar 2 och drar till uppsala för att köpa lite smått & gott
Lördag- party party!
Söndag- slappa som bara den !

Ska slå på en film nu så bloggar jag mer i morgon /linn


Facebook?!

2012-02-16 21:27:16 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Humh,funderat ett tag om jag ska lägga upp min blogg på facebook. Tycker jag bloggar när jag får tid. Men innehållet är ju inte det bästa. Jag behöver tips och även idéer från er som läser min blogg nu,av vad man kan blogga om ? Kommer inte på någonting utom min vardag. Och det är ju inte det roligaste för er att läsa om mig hela tiden. Men träning är en grej jag kommer skriva om väldigt mycket. Och lägga upp bilder på snygga kläder jag vill ha osvosv. Aa ni fattar :) men kom med tippsss och massvis med roliga förslag


hälsoäventyret

2012-02-15 16:53:19 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


idag var jag och min klass på hälsoäventyret,det va faktiskt helt sämst !
men man prata ju iallafall om intressanta saker tex
sex ,kärlek och förhållanden. Det jag tyckte var tråkigt är
när man ska göra lekar typ som man gör på lågstadiet haha.
ändå skönt att få känna sig lite mindre ;)
bjöd på frukt och vatten gjorde dom också haha.
Bra för mig som inte äter godis och kakor osv haha
blev ett snabbt gympass efter plugget.
Nu ska jag röra i hop lite mat,bloggar senare puss

Efter en kanon kväll säger jag godnatt

2012-02-14 22:33:37 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Har haft en as mysig kväll, och faktiskt en väldigt bra dag. Jag och Michelle vann konsttävlingen i skolan(tema kärlek) vi vann en bok med massa dikter haha. Gjorde ett bild projekt i data salen också,gick faktiskt bra.

Tränade ju spinning i dag också,nog det jobbigaste och svettigaste som jag gjort i hela mitt liv,det bara rann svett haha. Eller vad säger ni Linn & Fanny?;)

Middag blev det efter det spinningen, (cykling för er som inte vet) med ett par kanon brudar. Jätte mysigt,Linn och Sandra hade dukat upp jätte fint och gjort super god mat, efter det bastade vi och rulla i snön,eller ja snarare linn och linn haha, blev choklad mask på det också! Hur bra alla hjärtansdag som helst,kunde nästan inte bli bättre. Det finns en sak som skulle gjort min alla <3 dag super,och det är bara mina närmsta som vet och tänker inte ta det på bloggen heller. Här kommer bilder.
Puss natti


Träning middag spa !

2012-02-14 16:49:05 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hellou,ska precis börja byta om.Men kände att jag skulle göra ett inlägg nu hiuhiu ;)nu är det spinning som väntar,fyfan usch. Inget jag längtar efter direkt vet bara hur jobbigt det kommer bli .. Men efter det ska jag på middag med linn,till sandra och linn i norrskedika. Mysigt,behöver faktiskt få huvudet på andra tankar. Efter det blir det spa med bastu och tända ljus och bara tjejsnack. en suverän alla hjärtansdag ! ;)
Bloggar senare


Alla hjärtansdag !

2012-02-14 08:53:55 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Allahjärtansdag får man spendera med min fina vän linn Andersson. Skulle faktiskt vilja ha en kille som man kan mysa med,första allahjärtansdag på väldigt länge jag är själv. Nu och föralltid foreveralone haha. Detta tjat på Facebook som alla säger,det är ju sant ju?:o men kom ihåg att va med den ni gillar och pussa och krama på den så mycket ni kan! :)


Med ingen ork kvar säger jag godnatt.

2012-02-13 22:46:15 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Uscha,börjar bli sjuk IGEN. känner det verkligen,är helt slut i kroppen och huvvet dunkar och dunkar,och halsen bara värker. Bara det inte är halsfluss som går mycket nu,för det orkar jag inte. Ligga inne 2 veckor? skulle förstöra så mycket för min tränig. Men bara att bita i hop för i morgon ska jag köra cykel i 45 min,när man trampar och står och sitter i fullfart. Benen kommer ju vara som spagetti efter haha. Kanske mitt sista träningspass för den här veckan:( får se hur det blir med halsen osv.. Börjar morgon dagen med sovmorgon score;)
Godnatt mina sköna !
Puss


Monday

2012-02-13 22:20:35 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Kom precis hem från vatten ai chi(stavning) som betyder kärlek med energi på japanska tror jag det var. Va inte alls som jag trodde va liksom som balance fast i vatten och jätte härligt för kroppen. Musklerna blev mjuka som sjutton! Ärligt tror jag inte det var min grej,men när kroppen börjar bli stel igen får man väl köra igen,sounds like a good idea :)

Skolan har vart otroligt skön idag,kom till skolan och fick reda på att jag och Michelle skulle stå i fröfiket,och jobba i dag. Alla 9or provar på det engång sådär,jätte skönt. Sitter där inne och gör mackor och säljer juice och sånt. När alla andra har lektion poppar man musik och spelar kort. Missade även musik provet som jag inte pluggat på.Och alla i klassen sa att det va jätte svårt,hummh börja plugga nu kanske ?


Har även vart med en saknad vän idag,fröken michelle :) haha ja i stort sätt är vi ju varenda dag i skolan,men nästan aldrig på fritiden, all min träning tar så mycket tid. Men i dag fick jag chansen att va med min bästavän check ! Och för er som inte visste så har jag och Michelle vart bästavänner i ungefär 6 år,otroligt. Här kommer några bilder på mig och min pärla !


Påväg mot skolan

2012-02-13 08:04:17 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Drar ett snabbt inlägg nu, :) ensam hemma nu med lillebror,väntar bara på hans kompisar så jag kan låsa och bege mig till plugget. Usch en lång vecka kvar,men bara att bita i hop för sen är det sport lov,yes :) gick faktiskt upp halv 7 idag och börja packa skridskor och fixa mig lite,duktigt. Bloggar senare


Haha så glömmer jag lägga upp bilderna ! men nuså ;)

2012-02-12 20:23:57 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



Me like !

2012-02-12 20:22:32 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Har kollat nu i pausen och några dagar på Nelly,hittat ett par snygga Jeans och 2 par skor,väldigt enkla saker som man kan ha i vardagen. :) älskar dom svarta skorna ! Hihi får tjata lite på mammi så ger hon säkert med sig. Var det bara jag eller va kontoret med ovesundberg jätte tråkigt ?:/


......

2012-02-12 19:46:46 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Precis duschat. As skönt,efter ett as jobbigt bodypump pass. Ska även prova på vatten ai chi (stavning) med linn i morgon hehe ska blir roligt att prova på ! skola i morgon igen då,och nu jäklar ska jag ta tag i skolan och läxor,bortsett från i morgon,har inte pluggt ett skit på musik provet vi har i morgon,det är ju faktiskt bara en vecka till sen är det sportlov ! ärligttalat trodde jag det va 2 :s. Nu blir det Ove Sundberg och sen wallander puss på er !


Min lördag

2012-02-12 12:02:31 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hej,nu ska jag börja tjata igen,ja jag vet as dålig uppdatering.Ska bli bättre ;) min lördag va helt okej,åkte ju båt och kollade på match,hur kul som helst. Östhammar förlorade... Dom hade lite otur bara,tycker dommarn var helt kass,världens hemma dommare. Jag vann skit mycket pengar på båten men såklart spelade jag upp allting.Sen när vi kom hem drog vi ut och träffade många underbara människor! Helt okej lördag. I dag blir det ut&springa och sedan vidare till hallen för att fy ny träningsvärk på pumpen !;)


Eckerö linjen !

2012-02-11 08:26:50 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


hello,sitter på bussen ner till hamnen där båten går i från. Ska kolla på hockey match på åland. Utomlands nästa check ! haha. nej men det ska bli kul,särskilt när jag har min lilla linn oxå. Det va faktiskt hon som fråga om jag ville med. Så nu hoppas vi på att vi åker hem med vinst. Kom igen nu Östhammar ! Gårdagen va helt okej ,tränade efter skolan drog hem och käka. Sen gick vi hem till Jonas och va där ett tag. Jonas,Adam,matej,Isac,henrik,Joel,adde,och linn & jag var dom som var där. mycket skratt blev det iallafall. Vi har ju en liten filur som får en och skratta hela tiden haha. När vi kom hem njöt linn och jag av lite choklad och läsk. Det va vi värda tycker jag iallafall efter den här veckans träning. Vi somnade nästan direkt. Bloggar senare puss


Balen 2012

2012-02-09 20:29:22 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


jag har hittat min balklänning jag ska ha wihoo :) tycker det är super söt! Men ska beställa mindre puff på klänningen där nere,tycker den är jätte fin upptill med pärlorna osv. Fixat hår och smycket på det där ! Me like ;)
längtar jätte mycket till balen,för att se alla så fint klädda,och festen efter. Ska kolla på nelly också efter klänningar och skor tills "efterfesten" också. Eller så blir det klänningen jag hade på nyår. Får grubbla vidare på det där :) sitter också på skolavslutningen,tänkt att lämna sin finfina klass bara sådär :(

Här kommer en bild iallafall


Seeeeeg dag

2012-02-09 17:50:04 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Skrev nationella 3h idag,blev klar efter 2. Fick rast i 2h och 45 minuter. Fanns ingenting att göra. Men provet kändes helt okej. Eller aa snarare uppsats. Tränade boxning efter skolan,gick awsome ;) nu ska jag väl möta upp linn och pressa pet shop haha. I morgon är det ju fredag oxå,jippi !! Men har inte mycket att göra som vanligt.. eller aa jag kan inte göra så mycket hoppa isängen tidigt..för på lördag ska jag och linn till Åland och kolla när Linus och robin(lillebror till linn) och robin kusin till mig,ska spela hockey. bloggar senare pussen!


Godnatt

2012-02-08 23:24:04 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Blev inte allt så tidigt i säng som jag trodde,faktiskt senare än vanligt. Kan va för att jag ligger bredvid en pratkvarn vid namn Linn wiberg ;) Jag tänker inte börja med dag 1 å det idag som jag lova,glömde faktiskt helt bort det. Och nu orkar jag inte,men det kommer längre fram promise.Nu ska jag och Jonblund dejta puss och Godnatt alla sötnosar !;)

Laddar på med energi

2012-02-08 19:17:06 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Har tränat i 2h idag. Otroligt skönt,kändes som om jag kunde springa i evigheter haha. Gick en promenad med linn och linn oxå till Hemköp för att köpa lite frukt och naturgodis till i morgon. Vi har ju np i 3 timmar..kommer säkert bli panik kissnödig bara för att man inte får gå på toa heller. Åhh jag orkar inte. men men. Tänkte börja med det här dag 1 dag 2,och det i kväll.Ska hoppa in i duschen nu och sen lägga mig vid tv:n och bara chilla galet jao ;) pussen


Med ett gott skratt säger jag godnatt !

2012-02-07 22:24:35 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Har vart en lång dag,blev ingen träning bara vila,hur skönt ? Jätte skönt.. men i morgon blir det skridskor och gym,och långpromenad :) haha ligger här i min ensamhet och läser fräckisar,gåtor osv.. Gör alltid det innan jag ska sova,där fick ni veta en sak om mig.I morgon får jag trevligt frukost besök av min bästavän linn.

Puss godnatt !

Hoppas ni fattar ? :o


Jag och matilde !

2012-02-07 21:59:42 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hihi satt och titta på bilder i mobilen,jag kan inte mer än och skratta. Men alla bilder jag har med min fina vän Matilde är liksom speciella. Blir bara för glad. Har inte alls många men det är skitsamma. Sen har jag massvis med bilder som jag inte tänker lägga upp heller haha.

All kärlek till dig babe !:*


Sorry sorry

2012-02-07 18:31:52 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Har ju somsagt inget internet på mobilen,alltså ingen frisurf. Men får bli ett inlägg nu då :) idag har jag faktiskt inte gjort någoting speciellt vart i skolan,och skrev mitt första nationellaprov i svenska,gick ganska bra faktiskt.Eller aa det kändes ganska bra iallafall :) blev ingen träning idag för att jag har sån träningsvärk överallt och måste vila.Kör på nytt i morgon igen. Sitter nu här i norrskedika hos finaste linn och sandra och spelar Xbox och bara snackar en massa skit :)
Bloggar senare kram!


have realized one thing now I just gets stronger every day without you so fuck off !

2012-02-06 17:26:05 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



Skolan träning och ännu mer träning

2012-02-06 17:11:17 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Har vart i skolan hela dagen,ganska skön dag faktiskt. Men träningsvärken bara ömmar i benen uscha ! Vi hade iallafall skridskor på idrotten,roligt värre hade faktiskt inte åkt på ett helt år haha. Har vart och gymmat nu ett tag och skulle hem och tagga till vatten gympan,vet inte riktigt namnet men. Blir bra less att det blir ändring,det blev för kallt i vattnet idag för att ha det,så det blir balans i stället för att sträcka ut musklerna lite extra,skööönt !


Bjuder här jag !


Tips på alla hjärtansdag presenter !

2012-02-05 22:54:01 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hihi kom just på att det snart är allahjärtansdag ! mysigt :) synd att man inte har någon kille att va med på alla hjärtans dag nu då.. its life. Man kan ge ju ge allt,eller inget det går ju också bra haha.Men man kan ju ge allt från skor till att bjuda ut någon? eller bara myskväll hemma ;) fick faktiskt en jätte fin allahjärtansdag present förra året av Henrik som nu är mitt ex,men han gav mig iallafall ett glasfat med rosor och pärlor och sånt i,och ett fint kort. Blev verkligen jätte glad. Här kommer lite tips..


Vad fan gjorde jag,jag älskar ju dig.

2012-02-05 22:30:27 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Ahapp,då va den här helgen slut igen,ny vecka nya tag. Både med nyttigheter&träning. Och fram förallt skolan. Vi har både nationellaprov i svenska på tisdag,torsdag uscha. Du som är 9a och läser lycka till iallafall ;) nu ska jag berätta en hemlis,ligger faktiskt inne hos mamma och ska sova. Men det är lite privata saker som gör mig väldigt ledsen och tankarna bara snurrar.. godnatt sov gott puss


You probably did not care about me as I was, but do I change my mind not because of you

2012-02-05 19:29:25 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



Bodypump next ;)

2012-02-05 15:52:42 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu har jag precis kommit hem från den kalla ishallen,fyfan säger jag för vinter och snö. Nu ligger jag och kollar på beck,men ska snart byta om till träningskläderna och ut i kylan i igen. Är riktigt taggad för att prova på bodypump.För er som inte vet,bodypump är någon slagsträning av vikter,Man bär och lyfter och massa. Inte mycket jag vet själv ;) bloggar senare hej !


ishockey med linnsan

2012-02-05 13:19:08 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


godmorgon,sitter här i soffan och slöar med linn,as skönt faktsikt. Men börjar faktiskt vilja fixa mig och gå och kolla på linns brors hockey.Så det är väl det vi kommer göra innan bodypumpen.Som sagt den här helgen har vart as kass. Nej men mest slapp vart det,inget festande och så aa ni fattar ;) och nästa helg ska jag åka till åland för att kolla på linns hockey igen,min kusin spelar också. Så då blir det också lugnt skönt ibland också ! Men nu ska vi börja rulla ner mot ishallen.

Uppsala med Linn

2012-02-05 00:29:12 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hellou,har sovit hela dagenidag ungefär as skönt.Men vad händer nu för tiden igentligen,ingenting. Helgerna blir bara tråkigare å tråkigare kan ju vara för att det är vinter.Vid 5 hoppa jag in i duschen och börja fixa lite,sen åkte jag & Linn till Uppsala för att äta och fixa lite,va ett bra tag med Elin,Saga och Amanda , kul hade vi verkligen! På måndag ska jag börja med det här dag 1,dag 2 osv men måste bara hitta en bra sån som ingen har/haft..kanske blir svårt men ska försöka det blir både kul och bra för mitt bloggande..vill verkligen komma i gång nu yes;) men nu ligger jag här med Linn och kollar på tv och tjockar lite efter en hård vecka med träning å nyttigheter .. Bodypump i morgon med tjejerna :) måste ha en iPad gör ett inlägg nu för första gången as skönt ju,vilken tur att min bästaväm köp en då..kommer nog ha tillgång till den mycket haha ;) puss

Rolig fredag osvosv

2012-02-03 22:25:04 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hellou,dagen har vart helt okej tycker jag,as soft dag. Sen stan med härliga brudar yesyes. Men nu då.. Hade ju planer för i kväll men dom sket sig,eller aa vad hade jag väntat mig? Men hoppas på bättre dag i morgon. Då ska mina planer minnsan bli av. Men det är ganska så skönt att bara ligga inne och vila också,får iallafall nattbesök av linn. som helgen ska spenderas med. Vi hittat alltid på någe ruuuligt. Drar ett inlägg senare om vad vi hittar på nu


You light up my sky as the most beautiful star

2012-02-02 17:45:05 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Tjenixen ! Så kallt det ska vara då,det är typ 16- ewuu gillas inte ! Har faktiskt vart en ganska så skön dag idag,fick sluta 1 timme tidigare och matten fick vi bara lata oss på,eller aa jag tog en paus haha. boxning direkt efter plugget han ju hem ett tag innan,kanon. Ska hoppa in i duschen strax och bara slappa idag hade jag tänkt,för i morgon är det FRIDAY FRIDAY ! har faktiskt både planer för fredag och lördag,yes ;) bloggar senare puss


Stolt tjej här asså !

2012-02-01 22:53:14 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Vi va ju och kolla på min lillebror och hans klass uppvisning,väldigt bra faktiskt. Bra humor hade ungarna iallafall,skratta nästan hela tiden, men när vi kom hem efter teatern så kände jag & min fina vän linn att vi ville ut och promenera,så vi gick en lååång promenad i rask takt,duktiga som vi är ;) 5km blev det , bra för att vara mig och linn,2 riktiga latmaskar. Så idag blev det ett gym pass och en promenad,i morgon väntar boxen och hårt gym efter det. Kompis det går bra nu ;) pusseli puss !


Fix fix sen kolla på lillebror

2012-02-01 18:00:28 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hej , nu har jag och brudarna kört på gymmet,nu ska jag och linn börja fixa lite och gå till edsskolan och kolla på min lillebror och hans klass och kolla på teater,det ända jag vet är att han ska vara raggare haha sött ! Men nu måste gå puss


Matte

2012-02-01 08:38:38 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Godmorgon alla nära och kära, nu sitter jag här och har matte med en as soft lärare,för våran "riktiga" matte lärare är sjuk. Och vi håller på med procent fattar ingenting,och speciellt när jag har världens blondie brevid mig vid namn linn Andersson,haha. Sen blir det gym efterskolan sen kolla på min lillebrors teater,blogg you later ;)


  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu