Just dance 3

2012-01-31 20:45:36 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Just dance 3 (autodance) ett skit rolig app som finns till iphone iPad,osvosv. Till er som inte har förmågan i fans världen borde ladda ner det,haha. Nej men det står att det är till för er som inte kan dansa. Men det roliga är att man bara ser bara ännu roligare ut. men man filmar iallafall och det klipper och grejas,och man får lägga till musik. Hur roligt som helst,finns även till wii/xbox. Hade tänkt och bjuda på en video när jag dansar,men det funkade såklart inte. Men justdance 3= as kul ;)


Helt slut nu efter core

2012-01-31 20:26:58 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Är helt slut nu efter ett 30 min pass core,med alicia,linn,Fanny och Mathilda. Alla jobbade skit bra och gav allt ! Suupper,tror snart att min mage spricker har sån träningsvärk men men,glad att jag har det ändå för då vet man att det blir resultat. Bye ;)


Efter skolan tar man en fet...

2012-01-31 14:56:44 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hejsan,har inte vart i skolan mycket alls idag,gick på en lektion tror jag för att jag har så omständiga vänner haha. Men jag följde ialf med ett par tjejer till Apoteket och fixa lite saker,och nu sitter jag här på adas och tar en kaffe latte(stavning) inte det nyttigaste kanske , men vafan man kan inte leva utan socker helt ?;) men nu ska jag och linn börja gå hemåt, och äta lite och byta om inför ett hårt träningspass.


Hmmmm aaa

2012-01-30 22:23:21 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu blir det verkligen att sova,är helt slut efter all träning i dag. Men i morgon är det nya tag ! ;) kom just att tänka på en sak, nästa vecka har vi ju nationella prov i svenska första gången. Det absolut första prove vi har på tisdag är 3 timmar långt, fifan men det är väl att bara bita i hop. Och göra det bästa av det nu ska jag sova ,godnatt puss & kram


Intressant tycker jag,haha

2012-01-30 22:11:08 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Visste du att ....
1.56% av alla med jobb har haft sex på jobbet
2.75% av alla japanska kvinnor äger en dildo, medeltalet i världen är bara 47%.
3.Nasofili är sexuell upphetsning genom att slicka eller suga på någon annans näsa.
4.56% av alla med jobb har haft sex på jobbet.
5.Den mest populära tiden att ha sex är 23.00.

Jaså jaså,mycket saker man inte visste om sex direkt haha ;) tycker sånna här "visste du att" är roliga som satan att läsa,därför lägger jag upp det på min blogg själv,jag lägger bara upp saker på min blogg jag själv tycker är kul att läsa, !


Jag och min duktiga vän !

2012-01-30 20:22:23 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hej nu sitter jag här efter en as tuff dag,jag och linn har gymmade lite mer än en timme,och nu kom vi precis hem från spåret. 6 km längdskidor,haha. Gick dåligt i början men sen jäklar åkte vi som gudar i backarna ! ;) är i allafall helt slut nu,kommer somna riktigt gott iallafall,nu har jag börjat komma igång med träningen och nu ska det sitta i och det har jag verkligen lovat mig själv ! Och en till sak jag ska lova är att bli bättre på att blogga,från och med nu ska det komma upp mera inlägg per dag,för har fått lite idéer och tips på bloggandet :) nu i natt får jag också en nattgäst,men fina linn wihoo ! Puss på er!


Jag behöver tips !

2012-01-29 16:11:24 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Tjabba tjena hallå, sitter här i sängen och tar det bara jävligt lugnt. Har inte gjort mycket alls. Spelat bubble witch saga är det ända,har ni spelat det på Facebook? Beroende nu ju.. men ialf så har jag linn här brevid som ligger och nördar,men jag behöver tips på vad man kan skriva på min blogg,jag tycker själv det är ganska tråkigt att bara läsa idag har jag gjort det.. Och i morgon händer det.. Och på tisdag ska jag.. Ah ni fattar.. tycker det blir väldigt långtråkigt och väldigt tråkigt att läsa det HELA TIDEN vissa inlägg är ju okej.. Men kom gärna med tips ? :)
Puss / Linn


Lördag !

2012-01-28 15:22:46 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hemma nu igen efter ett litet äventyr i går,träffade många trevliga människor,vi drog till ladan i gimo ändå. Jag Linn,Michelle,Alma. Super trevligt. Vart många glada stunder,men ändå några ledsna tyvärr... nu ligger jag under täcket,och kollar på film,hur skönt som helst ;) ! Nu blir det bara sova,sova,sova ......... puss drar in ett inlägg senare :)


Fredag igeen !

2012-01-27 18:29:44 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Nice nice fredag igen,vilket betyder HELG,vilket betyder FEST ;) skojja,men nu sitter jag och Michelle och funderar på om vi ska dra till gimo. Det är ju kändis fest , nu efter jag har klippt lugg säger alla att jag ser ut som katy perry,så jag får väl va kändisen katy perry. Vill gärna ha tips på kläder som hon har,har ni några förslag ? ;) puss hej


Bruksgymnasiet

2012-01-27 08:36:46 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu sitter jag här på bussen,med hälften av alla 9or,och vi ska till bruks och kolla,jag och linn ska kolla på barn& fritidsprogramet. Jag är bra sugen att gå det :) senare ska vi till WHG ett annat gymnasium. Ganska kort å onödigt inlägg hej !


Lång dag !

2012-01-26 22:41:28 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hej,idag har det vart en as jobbig dag,jag ville bara hem från skolan,helt död. Har vart glad hela dagen,och inte haft så mycket onödiga tankar på folk dom bara sårar en. As bra. Vi gjorde bl.a. en disikering(stavning) idag på biologin,för vi har gått igenom hjärnan,never,ögat osv. Så vi disikera,rådjurs huvud.. Vilket jag trodde min lärare drev om hela tiden,så jäkla snuskigt.Det kommer bilder nedan,ganska äckliga faktiskt,men tänkte faktiskt dela med mig av det jag fick se idag,efter skolan boxade jag,första gången på den här terminen,känns skönt att få komma igång igen,slog ut alla mina känslor. Så nu mår man fina fisken !;) sen efter boxen så drog jag och Fanny ett gympass,sen drog jag hem och duscha och fixa lite,och senare sen drog jag till Linn i norrskedika och hon klippte lugg på mig,otroligt att jag ens våga :o men men gjort är gjort,och själva luggen blev bra,men själva på mig vart inte det bästa. Tack Linn ! bild kommer upp i morgon. Godnatt å pussen :)


Bättre sent än aldrig

2012-01-25 22:27:31 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


nu jävlar måste jag börja gymma,det va ju ett nyårslöfte,men bättre sent än aldrig som man brukar säga,har vart lat nu ett tag,och massa tankar & funderingar som gjort så att jag inte kan gymma. Men nu lägger jag det åt sidan och börjar tänka på beach 2012 ;) börjar morgondagen med ett boxningspass och sedan gym,känns bra. Hoppas min fina vän Alicia hänger med på boxen. Alicia vad säger du nu köööör vi sten hårt !?
Nu ska jag dejta med jonblund,godnatt :)


Ut och gå en sväng !

2012-01-25 18:52:05 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu är jag påväg för att möta linn,vi ska snacka lite. Har vart hemma från skolan i dag. Var helt slut från Stockholm i går. Så kom absolut inte upp ur sängen. Väldigt kort inlägg,och väldigt onödigt. Men har inte gjort något speciellt i dag,sovit blandannat. Och kollat på filmen holiday,otroligt bra. Bloggar senare puss.


Love

2012-01-24 20:10:45 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu har jag min piercing på plats igen,har vart utan ungefär 2 månader lite till och från. Så är glad att jag fick igenom den igen ! onödigt inlägg iknow ;)


Stockholm i mitt hjärta lala

2012-01-24 19:19:30 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Halloj ! I dag har jag och min fin fina klass vart i Stockholm och kollat på riksdagen osv. Helt sämst faktiskt ! Men buss resorna va helt okej. Och när vi fick gå runt typ 2h runt i Stockholm och bara kolla. Inte varna dag en liten bonde som jag är i storstan ;) hahaha
it's funny because it's true ! Men påvägen hem var det as skönt,film
& allt. Somna nästan, ;)iallafall nu sitter jag här i min ensamhet igen och bara slöar,helt slut i kroppen efter så mycket promenader. Köpte nästan ingenting,tungpiercingar och ett par örhängen. Iskillnad från Alicia som kom med kassar fulla haha ! Men nu ska jag lägga mig i sängen och bara ta det lugnt,slänger in ett inlägg sen pussar !


dålig uppdatering !

2012-01-23 19:39:45 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


hej och förlåt,igen. Har vart dålig på att blogga nu den senaste tiden men det var bara för att min design har blivit lite konstig som ni ser,rubriken står längst ut i kanten. Men min fina Evelina ska fixa det så snart som möjligt när hon kan. Så ni får stå ut med att läsa så som det är just nu. Just nu är jag med linn,och ni kanske tänker vilken linn? men vi är ju 4st linn i vårat "gäng" haha. Men jag är med Linn wiberg och vi gör ingenting. Och vill inte göra detta till en depp blogg nu, men i dag har det hänt lite saker som gjort mig väldigt ledsen och trött. Det kommer upp lite inlägg senare från det jag inte lagt upp nu dom senaste dagarna,det kommer i kväll :) och i morgon ska alla 9or till stockholm,laddar upp lite bilder på från resan i morgon när jag kommer hem. Ha en bra måndagkväll hihi ;) pusss

Konstnär ?

2012-01-18 15:45:30 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hej på er, jag kan tyvärr inte blogga när jag är i skolan. Har liksom inget internet på mobilen förutom när jag är hemma. Men i dag har skolan gått kanon,dagen har varit snabb,och jag har jobbat som en galning på alla lektioner,stolt ! Haha. Inte likt mig om man säger så, men borde börja tänka till lite,sista terminen i 9an nu,important ;) efter idrotten drog jag direkt upp till bilden och väntade på att linn skulle sluta,hann till och med göra en bild till er som läser min blogg. Borde bli konstnär eller vad säger ni haha?;)


Sova sova sova !

2012-01-17 23:30:43 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hej,usch har vart en otroligt stökig & bråkig kväll,men skönt att allt är fixat och superduper bra just nu :) känns som om jag kan leva lite mer, haha. Men det blev ett super kort inlägg nu,för nu hade jag tänkt ta en åktur med sängen haha ;) godnatt på er !


Los Angeles

2012-01-17 17:53:28 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hej hopp ! ;) Ligger här i sängen och bara tar det lugnt,eller aa snarare att linn ringer,ska ut och busa med den ungen i dag,awesome ! ;) Men iallafall låg och tänkte på att jag vill flytta till L.A så otroligt häftigt ställe,eller aa ganska så asssss häftigt ställe,jag och Linn Andersson har bestämt att vi ska flytta till Los Angeles när vi fyller 20,det är verkligen en dröm,och hoppas den skulle gå i uppfyllelse. Men som sagt
dreams can come true ;) men då ska jag jobba som barnflicka,haha. Eller kanske bli filmstjärna vad vet jag ?;)

Bloggar senare puss / linn


ovanligt tidigt

2012-01-16 22:27:09 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


hade faktiskt tänkt gå och lägga mig nu,ovanligt tidigt. Men väldigt skönt,sovmorgon har vi i morgon också. Tänkte passa på att ta en liten längre sovmorgon. Nu resten av kvällen har jag spelat bubble witch saga på Facebook,det går inte att sluta ! Ni borde ju prova ;) ett råd !
Och det är första gången nu jag lägger upp bloggen på facebook också,ni kan gärna skriva vad ni tycker med. / Linn


Måndag = slappa

2012-01-16 19:55:41 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hej på er ! Nu har jag vart dålig på att uppdatera igen,förlåt för det ! Men iallafall i helgen har det vart skojj,först i fredags va det ju knut,och jag och mitt lilla partygäng var först hos en av mina bästavänner Alma. Sen blev det en liten springtur till bussen men som tur var så hann vi med bussen,och på lördag drog vi till folkan i österby,vilket var kul ett tag, men sen vart det helt värdelös. Vi missabussen,mina fötter krossades totalt,vi fick åka hem med polisen,ajajaj. Haha nejdå det va faktiskt jag och sandra som fråga om vi fick skjuts av dom till Östhammar för nästa buss skulle ha gått klockan 8 & det va vi inte så speciellt pigga på. Men vi kom hem igen iallafall och det va tur det. Men nu har jag utegångsförbud för allt strul i lördags med bussar å passa tiden gjorde jag inte heller. Men det va ändå värt det haha ;) och nu ligger jag här i sängen och bara slappar,otroligt skönt. Helt slut på måndagar. Puss på er mina fina ! :)


Skapligt trött !


Knutmasso !

2012-01-14 13:13:35 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Godmorgon och hej,hoppas alla hade en trevlig kväll i går :) för det hade iallafall jag ! Vi var först hemma hos Alma sen åkte vi till gimo,men när vi kom dit var det nästan inga utklädda kvar.. Så vi gick mot ladan där det var packat med folk ! Svin kallt var det också. Vi va där typ 2h. 1h 30min stod vi inne på toan för att värma oss. Eftersom vissa av oss hade inte pengar för att komma in.Sen var bussen sen en timme, hääärligt ! men det vart ändå en helt okej kväll :) Bloggar senare


Här kommer bilder från i går :)


Visste ni att..

2012-01-13 15:56:48 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..




Visste ni att..
1.att människor och delfiner är dom ända "djuren" som har sex för lusten skull.
2.Utan färgmedel är Coca-Cola grönt.
3. Att en gris orgasm kan vara i 30 min
4. Marilyn Monroe hade sex tår på ena foten.
5.I genomsnitt är människor räddare för spindlar än för döden.
6.Internet består till 61 % av porr
7. Inget ord i det engelska språket rimmar på ordet ”month”
8.Att bita på naglarna är som att slicka rent en toalettstol ..
9.Under ett år sväljer du 15 insekter medans du sover
10.Efter en timmes simmande i en allmän pool har du fått i dig en halv liter urin.


Visste ungefär ingenting av alla dessa saker, disgusting ! visste ni något ?;)


FREDAG FREDAG FREDAG !

2012-01-13 15:25:04 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hej,kom precis hem från skolan eller aa inte precis då men. Den här dagen har gått otroligt fort,och idag är det ju fredag !! Så skönt så man får sooooova hela dagen i morgon hihi. Det är ju knut i dag också i gimo,där ska jag och mina underbara tjejer vara i kväll. Utklädda ska vi vara också ;) kommer bilder antigen i kväll eller i morgon , från ikväll .. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen bege mig upp till Alma. Ha en trevlig kväll allihop,eller ska ni andra också va i gimo ?;)


Bra mat före & efter träning !

2012-01-12 21:27:52 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Lovade ju att jag skulle lägga ut lite tips på bra mat före & efter träning,eftersom det var ett av mina nyårslöften ;) att börja träna och äta bra mat,har inte riktigt startat än,men snart så. Innan träning är det viktigt du fyller på med energi så du orkar hela passet,och så du gör ditt bästa i från dig. Om man inte väljer att äta lunch eller middag innan träning går det bra med ett mellanmål. Mellanmål bestående av två smörgåsar med köttpålägg, lite fil eller yogurt samt med lite musli eller frukt till är ett ganska bra bra val innan träning.
Efter träning är det viktigt att du fyller på med energi igen,så du orkar resten av dagen/kvällen. Så då kan du ta en frukt, eller en proteindrink vilket jag tycker smakar skit ! Men du tycker om keso kan du ta det på fullkornsbröd. Haha lite tips på mat före & efter träning , no one cares enough, but just a tip ;)


Helt slut !

2012-01-11 22:23:50 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hellou, helt slut ! Första dagen i skolan nu efter jullovet,fyfan säger jag ! Upp klockan 7 vill inte ens tänka på morgon dagen. Och dagen starta ju jätte bra också med matte direkt på morgonen. Kunde tänka skitbra verkligen haha. Idag har jag vart med Linn hela dagen,och gjorde ungefär ingenting,prata lite gammalt. Finns inte direkt mycket att göra såhär på vintern i Östhammar. Vi träffa några boys ett tag men det va så kallt så vi drog hem. Jag känner mig verkligen helt ren i hela kroppen,allt gammalt skit har bara flugit ur mig,och alla hemska tankar. Jarå ;) börjar på nytt och 1 nyårslöfte är fixat. PANG ! Haha skojja bara. Men bloggar mer i morgon mina kära vänner. Godnatt och pussar !


Gästblogg!

2012-01-11 18:36:14 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hej hej , linns läsare! :D jag tänkte dra en liten gästblogg när jag ändå inte har något att göra! Aja linn är iaf min bästa vän! Jag har kännt henne sen andra klass ! Vi har hatat varandra en stor del av tiden, men till slut sköt vi fred ;) haha hon är som min syster min andra halva och allt sånt där ;)! Hoppas alla ni har de bra! ;) surfa gärna in på min blogg också :)! Linnwiberg.blogg.se puss och kram!


Fuck my life !

2012-01-10 22:17:51 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hej och ännu engång förlåt,jag har inte haft tid att blogga alls. Senast jag blogga var när jag skulle på fest,i norrskedika. Och det var roligt tycker jag ! Väldigt mycket folk var det ialf ! Hade inte batteri eller tillgång till data dagen efter,för då va det bara att åka och städa i i byggdegården,fast när jag och evelina kom dit så var nästan allt klart redan. Sorry ! I dag har jag inte gjort mycket alls bara slappat , med tanke på att det är sista dagen på jullovet. FUCK MY LIFE ! kunde vi inte fått en vecka till.. Jaja bara acceptera och köra sten hårt nu sista terminen i 9an. Men det svåraste just nu är väl hur man ska kunna somna :( men nu ska jag lägga mig i sängen och kika på sunes jul hihi pussen.


Och här är en bild på mig och min bästavän sen i söndags !


Fest fest fest !

2012-01-08 16:14:15 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hejhej,har haft fult upp i dag. Linn var skit sur så hon ville färga tillbaka sitt hår till svart. Så det har vi gjort i dag och börjat fixa lite till festen i kväll :) ska bli skiiit kul :) kommer bilder senare eller i morgon haha. Förlåt för ett sånt kort inlägg , bloggar mer i morgon puss /linn


Hejhej hallå gästbloggar

2012-01-07 22:06:18 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Tjotjo här kommer jag och gäst bloggar lite ruuuuligt :) är klar nu med sista färgburken i linn wibergs hår nu lagom slut ,nu ut runt hörnet och göra lite styggheter if i tell you i have to kill you ;) hehe lauuuuring. Over and out Linn the one and only Andersson


Sorry sorry

2012-01-07 21:45:29 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hej och förlåt,har inte bloggat alls i dag. Halva dagen har jag inte haft mobilen på mig och datan har jag inte haft tid med. Jag och linn börja dagen med att bara slö och ta det lugnt. Sen mötte vi upp millan,väldigt kul faktiskt har inte vart med henne någon gång förrut. Linn fick någon konstig ide när vi satt hemma hos henne att hon skulle bleka håret så det blev en promenad till Coop. Hon går från svart till "blont" haha utan frisörens hjälp ,jaja hon är galen. Men hon passar bättre i blont absolut. Och taggar extremt mycket till i morgon fekke ju ;) bloggar mer i morgon :) pussen.


Allt vrids om !

2012-01-07 03:04:52 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu ligger jag här med linn och kollar på pappa polis,väldigt bra barnfilm haha.Vi har vart hemma ett bra tag nu vi kom hem runt 12,svin kallt ute & det hände inte ett skit ! Och direkt när vi kom hem kollade vi på Svensson Svensson och drack varmchoklad med grädde ! Klockan är ju liksom 3 nu,och jag är inte ett dugg trött. Skolan börjar om en vecka ! Och man har vridit om dygnet totalt sover halva dagarna och vaken hela nätterna. Men det är så det ska va haha ;) bara att det blir lite tugnt när skolan börjar, but who cares ?


I love you so much, so I could kill to get you back

2012-01-06 18:07:07 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag saknar dig,jag saknar dig så enormt mycket. När jag speciellt tänker på att idag var det ett år sen du lämnade oss. Min tennistränare. Jag spelade tennis i 2 år i dag skulle det vart 3,för om Roger skulle levt nu skulle jag fortsatt med tennisen men jag klarade inte av att gå dit utan att ha han där. Linn ringde mig en dag 2009 och frågade om jag ville börja på tennis med henne och jag sa visst med ett leende. Vi var 4 tjejer jag,linn,Josefin och Johanna. Dom första gångerna va va vi alla lite blyga för Roger men vi märkte ganska snabbt att han var snäll och omtänksam. Vi alla kom varandra jätte nära. När vi hade spelat ett år så slutade Josefin,och det ledde till att vi kom ännu varandra ännu närmare. Vi va som en liten familj,som tog hand om varandra om något inte stod rätt till. Roger var inte bara snäll & omtänksam han var också glad hela tiden. Speciellt när han träffade therese. Han hade pratat om henne några gånger med oss,sen en dag kom han till träningen med henne. Dom såg verkligen lyckliga ut! Han lös verkligen upp bara av att prata om henne. Efter några veckor så fick vi veta att dom skulle gifta sig på sommaren och få ett litet barn. Vi alla blev så glada. När vi inte spelade tennis brukade vi käka middag,eller bara träffas och prata. Oftast när det var uppehåll från träningarna. Roger gifte sig på sommarn,och på vintern kom cancern och spred sig över hela hans kropp. Vi trodde inte att det var så illa tills vi fick ett sms där det stod att Roger var död. Vi att han var sjuk men inte sådär. Han dog den 6/1-11
Jag saknar dig Roger törnros fd nilsson :'(


let me feel good one day, without my thinking of you

2012-01-06 13:32:13 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Amen tja ! ;) ligger här i sängen och bara tar det lilla lugna,somsagt blev det en sen kväll med hockey,så är ganska så trött nu. Halsen har inte blivit ett dugg bättre vaknade i morse av att mamma kommer in med 4olika påsar halstabletter haha. Men i morgon ska jag till sjukhuset och kolla vad det kan va. Snart kommer nog linn till mig också,med en väska full med skit. Den där ungen vet inte riktigt skillnaden mellan att vara borta en månad eller bara en helg haha. Blogg you later ;) puss/L


Sverige mot ryssland

2012-01-06 02:15:45 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu har precis matchen börjat,Sverige mot Ryssland,alla är ju helt galna i den här matchen. Fattar inte varför det är ju bara hockey haha. Men det är ju VM så det är väl klart att det är lite kul att kolla på ändå, sist Sverige va i VM final va väl 1981 hörde jag linn Wiberg sa också,nu ska jag kolla vidare på matchen helt själv. Juste om ni vill kolla på linns blogg sök på www.linnwiberg.blogg.se ;)


Aj aj aj !

2012-01-06 01:02:33 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Börjar bli bra jävla less...nu har jag ont i huvudet & feber känns det som,blir tokig. Nog har jag bara mig själv att skylla på,jag som går med uppknäppt jacka och utan mössa&vantar och inte alls varmt klädd. Nu ligger jag i sängen och knarkar strepsils och andra halstabletter,har till och med gjort varm oboy..men inget blir bättre :( hoppas på att det inte är halsfluss iallafall som jag hört många har nu. Kommer vara vaken ett tag nu så det kommer väl ett inlägg senare puss.


Mina nyårslöften

2012-01-05 12:08:24 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Godmorgon och hej på er, vaknade precis för ett tag sen,då ligger kvar i sängen.Kände att halsen inte hade blivit ett dugg bättre tyvärr.Idag ska jag vara med michelle och jag vet faktiskt inte vad vi ska hitta på,men när man är med Michelle får man räkna med att skratta & ha det kul. Bloggar senare om vad vi hittar på :)

Nyårslöften,det har väl alla ?;-) tänkte berätta mina nyårslöften.
1.Sluta bita på naglarna(ett måste)
2.Skita i allt gammalt och börja om på nytt.
3.Börja träna,sten hårt!
4.Och till sist äta nyttigare.

Tänkte lägga upp tips på lite nyttigare mat och även bra träning,bara engång sådär :) Vad har ni för nyårslöften? Och har dom funkat hittils? ;)


Ibland måste man vara ifrån varandra för att förstå att man hör ihop.

2012-01-05 00:14:51 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag har jag bara slappat,otroligt skönt. Halsen och huvudet har inte blivit bättre heller,tog en varm kopp te innan jag hoppa i sängen,men det hjälpte inte :( nu måste jag försöka komma i säng tidigare kan inte vara uppe all night long,haha. Det här blev att ganska så onödigt inlägg men men,här är en bild på mig och Linn andersson,otroligt fin människa. En av mina absolut bästa vänner såklart,den här bilden tog vi på julavslutningen. Blogg you later pusss


Skit dag !

2012-01-04 16:02:56 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hej alla sötnosar, har inte orkat gjort något inlägg tidigare i dag,somnade klockan 4 i morse,vaknade 2 och ville bara skjuta mig själv,hade jätte ont i halsen,och huvudet dunka så mycket så jag trodde det skulle sprängas. Vill inte bli sjuk nu dom sista dagarna på jullovet det är ju fekke som gäller ;) haha driiiver. Men att vara sjuk är ju aldrig kul direkt,och när jag väl blir sjuk är det extremt så sjuk jag blir, IT´S LIFE :( . Har precis vart uppe och käkat frukost macka och juice,mumma ! nu ligger jag i sängen och lyssnar på när Linn och Jenni sjunger till david guettas låt - titanium ! as skön tycker jag,vad tycker ni ? :) funderar också på att gå och gymma i dag,det beror ju helt och hålet på Linn och Jenni vad dom känner,det är inte så kul att gymma själv precis. Jajaa bloggar senare puss / linn

biomys i uppsala?

2012-01-03 14:19:50 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


hej & godmorgon ligger här med Jennifer och bara slappar,Linn är redan uppe och äter frukost.Vi somnade ungefär runt 5,helt död nu. Idag tänkte iallafall jag dra in på bio med Linn,ska bara kolla på datan om det går någon bra först,vet ni någon bra bio som går nu ? ;) sen kanske vi glider in på max och äter lite och sen rulla hem hit igen.Laddade ner blogg.se till mobilen,men det funkar fan inte att logga in blir lite smått irriterad,bloggar lite senare när jag får tid/ linn gammal bild sen i sommras

sleeping time

2012-01-03 03:50:36 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


sjutton gubbar vad jag är trött,ligger här med Jennifer och Linn och dom bara ska dryga,haha nejrå. Vi gick tillslut ut och träffade Jonas,Adde och lilljoel hade ganska kul faktiskt,vi kom hem och käkade nattmacka och drack oboy,suppperrrr! nu måste jag sova pussen !

sholololo

2012-01-02 22:29:02 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


amen hej,har inte haft tid att blogga nu sen nyårsafton.Det var verkligen toppen i Lördags verkligen,tack alla nära & kära :) hade ni andra det bra ? Nytt år och nya tag right ;)? Just nu ligger jag här med Linn och Linn funderar på att gå hem till Jonas men det är ju så förbannat kallt.Jennifer från stockholm har kommit hit på besök också,super kul ! Bloggar senare puss

  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu